BuildingRestriction

Approved BuildingRestriction 2.0

No permission to download

salva

Friendly self-taught developer
Administrator
Jan 31, 2016
576
167
43
remove old save config
are you sure?

OLD 1.02 config
[Config]
Max WoodHeight=1
Max WoodFoundations=1
Max MetalHeight=1
Max MetalFoundations=1
Moderators bypass limits?=false
Admins bypass limits?=false

NEW 1.03 config
[Config]
Max WoodHeight=1
Max WoodFoundations=1
Max MetalHeight=1
Max MetalFoundations=1
Moderators bypass limits?=false
Admins bypass limits?=false

what difference there are? I'll tell you ... none
 

Jakkee

Plugin Developer
Plugin Developer
Contributor
Jul 28, 2014
1,463
296
83
Australia
I don't get that error, Just tested the plugin.
What are your settings and what are you trying todo?
Logged in as admin/mod?
 

salva

Friendly self-taught developer
Administrator
Jan 31, 2016
576
167
43
I don't get that error, Just tested the plugin.
What are your settings and what are you trying todo?
Logged in as admin/mod?
The error that I mentioned appears sometimes in the console, when I see that error I'm doing other things ... I guess it will happen to some player, and with 50 players online it is difficult to know where this error comes from .. when you can find out What situation should be given for the error I will let you know, regards !!!!
 

Jakkee

Plugin Developer
Plugin Developer
Contributor
Jul 28, 2014
1,463
296
83
Australia
Error could be from your settings.
Plugin is trying to convert string to a number and you may have a space, a symbol or something.
Check -> Max WoodFoundations=NUMBERHERE
 

salva

Friendly self-taught developer
Administrator
Jan 31, 2016
576
167
43
Error could be from your settings.
Plugin is trying to convert string to a number and you may have a space, a symbol or something.
Check -> Max WoodFoundations=NUMBERHERE

What interesting is that the error is from a string and the line (106) does not have any string, It's a loop over the building parts.
my server has error too
Oh my goodness!!! I'm going to give Jakkee some feedback.
 

Attachments

Pompeyo

Plugin Developer
Plugin Developer
Jan 6, 2018
69
18
8
37
Cuba
@Jakkee
Hi !!, the server is sometimes giving this error, I really have not been able to determine at what moment it does, but it is happening, some idea of why this happens

[2/21/2018 1:06:11 PM] [Error] [IronPython] Error in plugin BuildingRestriction:
[2/21/2018 1:06:11 PM] [Error] Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 128, in On_EntityDeployed
SystemError: Object reference not set to an instance of an object
 

Jakkee

Plugin Developer
Plugin Developer
Contributor
Jul 28, 2014
1,463
296
83
Australia
@Jakkee
Hi !!, the server is sometimes giving this error, I really have not been able to determine at what moment it does, but it is happening, some idea of why this happens

[2/21/2018 1:06:11 PM] [Error] [IronPython] Error in plugin BuildingRestriction:
[2/21/2018 1:06:11 PM] [Error] Traceback (most recent call last):
File "<string>", line 128, in On_EntityDeployed
SystemError: Object reference not set to an instance of an object
Pretty sure this is Unity (Maybe Fougerite) error when destroying a GameObject, I tracked this down to the Entity.Kill function and even in a Try/Catch it still throwns it.
 

ice cold

Active Member
Member
Oct 24, 2016
610
112
28
Canada
Pretty sure this is Unity (Maybe Fougerite) error when destroying a GameObject, I tracked this down to the Entity.Kill function and even in a Try/Catch it still throwns it.
The error comes when glitchfix and this plugin wanna destroy the entity
 

Watch dogs

New Member
Trusted Member
Member
Nov 27, 2018
20
1
3
22
@Jakkee there bug when placing foundation somewhere in a bad spot gamenoglish removes foundation then this error comes up in server console please fix be very very much appreciated :)

https://imgur.com/YGJPskw
 
Last edited:

ice cold

Active Member
Member
Oct 24, 2016
610
112
28
Canada
there bug when placing foundation somewhere in a bad spot gamenoglish removes foundation then this error comes up in server console please fix be very very much appreciated :)

Could you please resend the image? it seems to be unavaible